Kisah Lama Tak Update

Monday, January 25, 2010

Assalamualaikum..

lama batul rasanya tak update blog..memang lately a bit busy so mana yang sempat saya klik2 nuffnag tu kira lucky la *boleh pulak*...rasa macam dah lama tak jenguk blog cik aida yang comei...malam ini rasanya free so saya mahu jenguk setiap blog yang telah saya follow..

kalau dulu masa jadi penanam anggur yang setia boleh la rajin-rajin kan diri dengan blog tapi masalahnya masa tu saya pulak tak berkecimpung dengan dunia blog lagi..*ahahaha*..tapi saya tetap akan meluangkan masa saya untuk blog setiap hari walaupun 5minit.

so k la rakan-rakan blog sekalian. nanti kita jumpa lagi..

XOXO..

4 Kisah Mengisah:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

cik aida yang comei
adekah itu saye?
hahaha..perasan la pulak
selamat berblog kembali okeh..!

Zati said...

sape lagi kalau bkn cik aida yang comel nie..lupa nak link kan nama cik aida ke blog cik aida..hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhU, kebetulan time tanam angGur nie d0k trtanam bloG skali.. ;)

Zati said...

ahaha...tu la pasal..