Kisah Time Table

Thursday, February 4, 2010

Assalamualaikum..

Since bulan ni adalah bulan permulaan bagi segala-gala yang akan menyebabkan ke'busy'an, saya telah aturkan jadual waktu sepanjang minggu..bukan senang keh nak sediakan jadual waktu especially orang macam saya yang end up tak tau nak isi apa kat dalam jadual waktu...last-last yang melekat kat dinding adalah jadual waktu yang kosong..yang ada cuma hari dan masa sahaja...wah..kagum betull..tadi masa nak start buat jadual waktu bukan main rasa macam tertekan pasal nak sumbat byk benda..sekali bila kotak-kotak dah siap, tak tau pun satu apa nak letak dalam jadual...*loser betul la rasa hati*..


lagi la nampak kosong kan kalau dah zoom..duhh...


bila nak isi? malam nie kot..ahaha..nak kena tunggu ilham dulu..baru boleh isi...so adik-adik or rakan-rakan, jangan tiru saya..saya nie pemalas orangnya..ahahaha...

so take care and have fun..

XOXO..

1 Kisah Mengisah:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha...
best sangat wat jadual ni..
jadual kosong maksudnya tgh senang hati..
eh?? ye ke??
*ye la..dh xde mende nk d buat..