Coconut Shake Klebang, Melaka

Saturday, February 6, 2010

Assalamualaikum..

duduk sorang-sorang kat bilik ni buat keinginan untuk makan itu ini makin menjadi-jadi.. hari ni teringat pula petang-petang minum coconut shake Klebang, Melaka..the best ever.. kalau pergi Melaka, jangan sesekali lupa untuk singgah minum di situ. Kalau sesiapa nak minum air kelapa fresh, situ ada jual..tapi wajib cuba mereka punya coconut shake special..ada letak vanilla icecream lagi..adeh..*drool*..

indulge yourself dengan coconut shake special kat klebang tu memang sangat la heaven. bukan itu je yang sedap kat kedai tu, karipap kentang dia sangat sedap dan inti banyak.....karipap sardin dia sangat best...kuih-kuih lain pun ada tapi saya sangat minat dengan karipap kentang yang mereka jual..selain itu, sila la gemokkan diri anda dengan nasi lemak mereka..nasi lemak mereka tu sangat la sedap...sambal nasi lemak dorang sangat-sangat sedap...don't expect more untuk nasi lemak dorang since mereka jual murah..*tapi berbaloi*..

bila kedai jual makanan sedap-sedap tak salah kalau kita promote..nanti bila saya balik melaka, saya snap some pic kedai dorang n post kat blog...maybe I can provide a map untuk pergi sana.. the best ever coconut shake..kedai dorang tepi jalan...warung je...jangan tertipu dengan restoran-restoran pulak sebab ramai je yang try tiru mereka punya coconut shake tapi mereka punya coconut shake the best in Melaka meninggalkan mereka yang lain by far..


Coconut shake Klebang Stall nie dekat dengan caltex Klebang..so if you guys out there nak bercuti ke melaka, try to steal some of your time indulging the greatness of coconut shake kat stall nie k. And sila la bersabar sebab sure kena beratur untuk dapatkan tempat..kat situ, orang dari serata Malaysia datang bercuti sure akan singgah this stall..and never a chance *untuk kami sefamily* datang-datang terus dapat tempat duduk..sebab kena beratur and most of us costumers are willingly to wait semata-mata untuk menikmati coconut shake.. kat blog http://tummy-rumble.blogspot.com ni ada provide information such as harga n map untuk ke stall nie..

have a nice weekend and take care..

XOXO..

4 Kisah Mengisah:

Amirul Faiz Abd. Razak said...

hoho.. saya selalu jugak la lalu depan gerai ni. :D Memang best coconut shake dia.

Zati said...

serius kan..sedap gila..kalau kat umah, petang2 sure kitorang singgah sini..mcm addicted..aahahah..

Tummy Rumble said...

thanks for citing me... appreciate it :)

Zati said...

@Tummy Rumble
ur welkam..nice meeting u btw :)