Guess Where I Am Right Now!!

Saturday, February 27, 2010

Assalamualaikum..

hehe..this is live from Jabatan Peguam Negara..Ahaha..I thought I was going for a holiday with my family but turns out here I am menyinggah from my sister's office at Peguam Negara..wahaha..jakunness ok..we'll only be here for another few hours sebab my sister told us dia nak cari kes. miahaha..ambo tak pernah keje office camni so a bit jakun here and there sitting in a cubic like this and repeatedly non stop praising my sister kata wah..bestnya kerja dalam cubic macam ni..hehe..


must be some busy bees they are here..files are everywhere..here and there..everything piling up on their desk like nobody's business..no wonder some say lawyer ni glamour..hehe..heard stories from my sis tapi tu cerita nanti la..scary one ey..


wah..sitting here in a cubic makes me going insane..can't wait to finish up my studies and have a job. wah..zati..25 years of living you never work eh? yup..never!!study dari kecil sampai besar..tak habis-habis..pernah after degree ambo kerja jadi cikgu tadika..That story I will save for another entry as well..


macam mana pula si zati ni boleh online update blog? ye kawan-kawan..ambo guna harta kerajaan sebentar..nak kerja kerajaan boleh tak?ehehe..hey..I can be a hell of an employee ok..I'm good..I'm hardworking..wah..puji diri..dah zati..dah..belajar dulu ok...hehe..


saje je nak tell the world yang ambo dah merasa masuk Jabatan Peguam Negara..*like..who cares??*..hehe


so tu je la story for today..
take care and have fun..


XOXO..

nota di kaki: jam kat sini bukan keluar bunyi ding dong ding dong tapi keluar lagu oldies..miahaha..ni kalau malas datang kerja jugak nie tak tau la nak cakap apa..

1 Kisah Mengisah:

yanalililala said...

heheheh.

tu je komen. = )