Menjawab Tag Cik Aja

Thursday, March 4, 2010


Assalamualaikum..

ada hutang tag dari cik aja..ni ambo dah jawab, bak mai bubur halia satu kat aku k.

1 - adakah anda rasa HOT???
**semestinya hot..dah tak hujan berapa lama kat bangi nie cik aja oi..hot tau..hot..

2 - upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

 

3. cerita pasal gambar
**well..ambo dah terang dah..ambo suka pic ni..menenangkan jiwa raga..ambo suka bunga..ambo juga sukakan bila bunga tu ditiup angin. rasa tenang yang amat..

4 - bila kali terakhir anda mkn pizza?
 **ha..ambo ingat..tahun lepas after mendaftar kolej kat UKM..ambo makan kat segamat..Pizza Hut..makan dengan lahap..tapi servis suck..dah la lapar..dorang buat hegeh-hegeh pula..

5 - lagu terakhir anda dengar
**ahaha..segan weh nak cakap..serius ambo segan..lagu paling last ambo dengar lagu Hannah Montana..keji weh soalan ni..ambo layan Hannah Montana jap tadi..*mak aih..tua bangka layan cerita Hannah ke??*

6 - ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
**minum milo..haus tekak..sambil siap-siap nak gerak pergi library..

7 - selain nama sendiri, anda di panggil nama ape
**mak ayah panggil adik..yong, ucu and angah panggil loncong *ambo pun tak tau mana datang nama tu*..ni yang nak saman si yong ni..yong!!we see u in court bebeh.. 

8 - tag lg 8 org
*Opah kat Sitiawan
*Yong dengan rumah baru *hehe*
*Angah dengan Batrisya yang suka videocall ambo
*Mat sakil
*Along yang kayo
*Puan Rokiah
*Supervisor ambo yang handsome
*AD yang selalu jenguk blog ambo

9 - siapakah org no.1 kpd anda
**dah nama pun opah..tentu-tentu la dia opah ambo..

10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
**hehe..memang nak berkata-kata pun..weh, dapat gaji belanja lagi..miahahaha..

11 - no.3 ade hubungan dgn sape?
**dah tentu 2-2 dengan abang Fezan..sorang isteri abang Fezan sorang lagi anak abang Fezan..tapi sekarang dah menduakan abang Fezan dengan mengabaikan abang Fezan sebab layan game Facebook..

12 - bagaimana pula dgn no.4
**mat sakil dengan ambo..hehe..anak sedara la..tapi pernah sekali dia punya obses dengan mak sedara dia ni, dia kata ambo ni mak dia..cess..

13 - pesanan kepada org no.6
 **ahad ni mai bawa sambal goreng jawa banyak-banyak ok..letak potato lebih-lebih..hehe..

14 - kata2 cinta utk org no.2
**kata-kata cinta untuk mu wahai yong..g Bangkok bawak mai cendarahati sebiji dua..miahahaha..

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan
**erk?2-2 lelaki..miahaha..sama la tu..

16 - berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda
**kecil
**ketot
**comot
**selalu belanja ambo makan
**suka minum milo ais kat zoo melaka..miahaha

17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU
**2-2 haiwan yang kalau buat masak kari memang meletop..

18 - prasaan anda wat tag ni
**tak ada perasaan..hehe..

19 - adakah anda tau si razman itu sengal
**la..razman tu ke..kenal sangat la...sengal dia tu..cess..

20 - GAY or LESS
 **ambo pilih or..hehe..

sekian terima kasih..ambo rasa si razman tu la yang start tag ni..siap ko razman..ambo cari sampai lubang cacing..

3 Kisah Mengisah:

petisuara said...

ni encik hentak belipat..die mmg suke horror2 ni

Zati said...

@petisuara
apakah yang horror disini?cari2 gak kot2 ada unsur2 horror kat sini..ahaha..

Anonymous said...

top [url=http://www.001casino.com/]001casino.com[/url] hinder the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]online casinos[/url] free no set aside bonus at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatchcasino
[/url].