Karnival!!Karnival!!

Thursday, March 4, 2010

Assalamualaikum..

Adeh..time-time genting ni ada karnival pulak..haih..dugaan betul..ahaha..kolej kat sini ada buat karnival. ambo tak minat la karnival ni..kalau ada jual makanan ambo terjah la..tapi tak tau la..dia kata dari 3-7hb mac..ke ambo yang salah baca..budak-budak zaba, sila perbetulkan ambo eh kalau salah..karnival ni namanya KAPREZA.ye ke tidak nama yang ambo taip tu..lagu dia mak aih..pecah gegendang telinga ambo..kuat yang amat. nak-nak ambo bilik agak dekat dengan kawasan karnival..tapi tak tau la..nampak macam tak start apa-apa pun..ke ambo yang salah tengok..

dik-dik non oi..boleh slow kan sikit volume tak? ambo ni pening dengar lagu kuat-kuat yang bunyi dia boom boom ni..jantung ambo tak kuat..sekali boom jantung ambo beralih ke usus..sekali lagi boom dia beralih ke paru-paru..so bayangkan la berapa kali jantung ambo beralih..kuat woo budak-budak ni pasang lagu..tadi siang before bertolak ke library, ada sorang adik non ni try nyanyi..ambo kalau ada butang pangkah yang kalau tekan bunyi "tetttt" tu dah lama ambo tekan..sekali bantai 2 lagu dia nyanyi..berdarah telinga akak ni weh dik..kalau tuan diri baca, akak acah-acah je..hehe..akak pun kalau nyanyi mak aih sumbang sakan. akak nyanyi pecah mau gegendang telinga orang..tak sanggup dah korang nak dengar nanti..

adik-adik sekalian..pasang lagu yang tak boom boom sangat ok la..kalau pasang yang boom boom ni, akak dah doom la kot kat bilik ni..naya je kang..

k la adik-adik sekalian..

have fun and take care..karnival, karnival jugak..jangan lupa buat assignment ok..

XOXO..

8 Kisah Mengisah:

yanalililala said...

tau tak pe kak zati. kata stat 3 hb tp xde pe pun


kuat sgt smpi rse nk g bwh tu ckp
" eh ko tak de assignment ke nak buat?"

hahhhahaha

Zati said...

@yanalililala
macam takde kan..akak pun hairan gak..kata stat 3 hb..sampai hari ni macam kosong..

akak dah macam orang pokak dah dlm bilik..kuat betul..

Jijahh @ f.k said...

tak suka gak bising bising ... lagi lagi kalo orang ramai sangat ,,, rimasss makk ...

fiD said...

lol!

same ngan aku,, xminat jugak!

mmekak, crowded, aduh!

Zati said...

@jijah
huih..bising sangat..rasa macam nak suruh pelankan aje..

@fid
boleh pengsan ambo kalau crowded sangat..

amie said...

wkakaka..
adei..
dakni suke dengar lagu kekuat..

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah best aje bilik dekat ngan kawasan karnival ye.... hurm, tak payah nak runsing masalah parking :P mari lah mari berdansa~!!! eh... berjimba~!! XD

Sharinginfoz said...

selamat berkarnival kan..