Bye-Bye

Saturday, March 6, 2010

Assalamualaikum..

hari ni memang tak ada mood nak blogwalking and stuff. ambo baring and tried to sleep sebanyak yang mungkin. ambo telah kehilangan semangat yang selama ni ada pada ambo. bila semangat tu ada, ambo tak pernah nak menghargai. tapi sekarang semangat ambo dah tak ada, baru la ambo menyesal yang amat. ambo akan blogwalk jugak dalam sejam dua nanti. banyak benda nak diselesaikan. ambo tak dapat nak teruskan saja. 

kenapa la kita selalu tak mengharigai sesuatu benda tu bila ada depan mata, tapi bila dah tiada baru terhegeh-hegeh nak menyesal..ambo spesies tu la..ambo spesies tak tahu menghargai.

Ambo letih fikir dari pagi sampai malam..

kawan-kawan yang sudi singgah, maaf la tak sempat-sempat nak blogwalk. malam ni ambo start operasi k..

take care and have fun..

XOXO..

18 Kisah Mengisah:

Jijahh @ f.k said...

takpe la ... tenang ok .. pengalaman tu guru terbaik buat kita ...

sayaBerd said...

haha.
sabar2.

btol kate yg atas tu.
bce je yg atas.
mls nk tulis.
ekeke

amie said...

:))

Billet-DOux said...

takpe..
kumpul feel tu balik..
ehehe..

icee-yah said...

jgn cedih-seidh..nih sy clik ikln awak sebagai hadiah:)

wanshah said...

haa.. operasi ape tu. tak bleh jadi ni. nak join sama bleh?.. :-P

http://wanshah87.blogspot.com

haja said...

sabar sayang..
sabar itu indah..
satu hari akan terbalas segala kesabaran itu..
jangan mudah mengalah, berjuang selagi mampu
mudah-mudahan untuk setiap langkah kamu adalah yang terbaik untuk kamu
doa pada Tuhan
Dia Maha Mengetahui dan Dia Maha Mengerti
walau seburuk mana hambaNya itu, Dia tetap sentiasa memerhati hambaNya tanpa pernah jemu...

redrum said...

mendung x selalu hujan kawan..
sabarlah nanti mentari dtg..

Framestone said...

hari nie bro blogwalking sepanjang hari... coz xde kerje sgt hari nie

BroFramestone Blog

Zati said...

@jijah

tenkiu..dah tenang dah..ni nak start balik blogging

Zati said...

@saya berd

hehe..thanks k..

Zati said...

@amie
smile to you too..

Zati said...

@billet
dah kumpul dah..malam nie nak start bw dah

Zati said...

@icee-yah
toce2..klik la lagi k..muakss..thanks..

Zati said...

@wanshah
huhu..operasi bw..tapi tak jaid bw aritu..byk keje..ni baru nak start..

Zati said...

@aja
thanks

Zati said...

@redrum
dah panas terik dah..hehe..mendung dah berlalu

Zati said...

@framestone
takpe..nanti zati pay a visit to your blog k..