Busy Again And Again

Monday, March 15, 2010


Assalamualaikum..

This week a bit busy sebab this Thursday, kemungkinan untuk attend interview sangat tinggi. Then kena prepare for pembentangan proposal. Again, lost!! sebab supervisor not that easy untuk jumpa. Sakit.. Takpe.. ambo boleh berdikari lagi. Then again, ambo memang spesies boleh berdikari. not to brag but memang dari dulu pun ambo berdikari. tapi kemungkinan ada sedikit masalah untuk naik rumah haiwan atas sana tu sebab bas UKM pun tak naik. huhu.. kena beli beca la camni. 

Traffic blog sangat merudum tapi nak buat macam mana.. ada benda lain lagi penting untuk disettlekan. akan cuba sehabis baik masa interview nanti and kalau ada rezeki dapat kerja, ambo akan buat "first Giveaway Sempena Dapat Kerja" ambo..kalau dapat.. kalau tak dapat kena tunggu lagi la jawabnye. ahaha.. so kawan-kawan, doakan la ada rezeki ambo untuk dapat kerja ni. memang mengharap sangat dapat. 

then again, sedang tungkus lumus membaca apa yang patut untuk interview. berdebar-debar betul. ahaha.. kakak ambo janji nak ambil cuti khamis ni and hantar ambo g interview. kakak ambo juga janji nak tolong ambo dengan skill interview ambo. along, tenkiu la long. kalau dapat keje ni, along la yang paling ambo sayang..ahaha..ayat nak kikis kaki along lagi la ni..

so, k la..take care and have fun..

XOXO..

5 Kisah Mengisah:

HDS voice said...

all da best~~~
chaiyokk!!

CheQ PP JoY said...

wishing u all d best!!
g.luck!!

icee-yah said...

nak giveaway...:)semoga berjaya..amin

Hamizah Syamimi Supian said...

ramai yg tengah busy dengan thesis sekarang ni, including me. boohoo. penat penat kan..

.::WaNiE::. said...

ook good luck dear :D