I'm Going To The Gatsby Deodorant Street Fair

Saturday, March 20, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair

hello peeps..ambo baru saja buka email ambo yang dah bersawang tu then terperasan Nuffnang memberi jemputan untuk Gatsby Deodorant Street Fair. hah! dapat pun jemputan.. tertunggu-tunggu jugak ambo..hehe..ramai yang dah tahu kan.. so berikut adalah detail untuk Gatsby Deodorant Street Fair. take note k :)

Tarikh : 17 April 2010
Masa : 10 pagi - 5 petang
Tempat : Ruang Legar, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

ambo nak join..tak sabar..

Menarik!!!

Menarik okeh event Gatsby Deodorant Street Fair ni. Apa yang menarik??
  • ada macam-macam permainan untuk yang hadir join contoh membaling getah, Sumo Wrestling, gladiator battles dan macam-macam lagi.. *selain seronok-seronok main games, boleh la merapatkan lagi hubungan antara peserta-peserta dan antara rakan-rakan, ye tak*
  • so kumpul mata ganjaran banyak-banyak dengan memenangi pelbagai acara yang disediakan. nanti boleh la la menebus mata ganjaran terkumpul dengan barangan GATSBY!! *syiok kan :)*
  • ha...yang ni lagi menarik..CABUTAN BERTUAH!! hehe.. pelbagai barangan elektronik, komputer, telefon bimbit dan juga baucar tunai untuk dimenangi.. and guess what, nilai barangan cabutan bertuah bernilai lebih dari RM15000 ok...so rugi tau kalau tak datang..

Nak Datang?

senang saja nak datang ke Gatsby Deodorant Street Fair. samada naik kenderaan sendiri mahupun pengangkutan awam, 2-2 tetap menyenangkan anda untuk datang..

untuk maklumat yang lebih lanjut, ambo cadangkan layarilah laman web berikut k. www.gatsby.com.my/streetfair


0 Kisah Mengisah: