Tutorial Tukar Font Comel

Monday, April 19, 2010

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi..

Ok..After godek-godek blog ambo ni akhirnya ambo puas hati jugak la dengan hasil ambo buat ni..ye..tadi ambo kata nak tido tapi bila ambo tengok-tengok rasa macam nak godek-godek lagi so ambo tangguhkan dulu tidur ambo..

dulu-dulu ada jugak yang meminta buat tutorial tukar font chomel-chomel untuk Post Title..ok..ambo tak bagi la tutorial tu tapi ambo bagi link..ikut la step by step dia suruh..Insya-Allah boleh jadi..Owh..Kecomelan Post Title ambo ni dicreditkan kepada Amanda & Kevin.. Klik k pada Amanda & Kevin ni..terus ambo linkkan tutorial yang dorang bagi. memang senang faham and senang ikut. and choices sangat la banyak and boleh jadi rambang mata k tengok font yang cantik-cantik comel-comel..

so, sapa-sapa tak faham or ada kekeliruan, bagitahu ambo k..mungkin ambo boleh tolong serba sedikit..

lagi sekali ambo bagi link >>Amanda & Kevin<<

Selamat Mencuba..

Take care and have fun..

XOXO..

2 Kisah Mengisah:

Alynn Notnot said...

thanks!

Cik Pelangi said...

@Alynn Notnot
welkam..:)