Live From Klang

Friday, April 9, 2010


Assalamualaikum..

Live from Klang. since semalam lagi ambo dah kat Klang. hehe. lepak-lepak dengan angah and ucu. kejap lagi yong balik Klang. wah..gamat gitew. ambo sebagai adik sedara yang baik hati (plus kaki suka merayap) offer diri menolong angah untuk hantar anak dia si batrisyot ke sekolah. abang fezan kini berada di Mekah menunaikan umrah bersama keluarga. 

seperti biasa, waktu siangku diisi dengan membuang masa di warung. warung mak long adalah satu tempat paling feveret ambo sejak dari kecil lagi. tempat yang ambo nak makan ambo oder je..Kocham adik sedara kesayanganku adalah second feveret chef ambo di warung ini. hehe.. 

tapi kali ni, selera makanku tidak lagi tinggi seperti hari-hari dulu. seleraku disekat sebab sekarang tengah usaha keras untuk berdiet. muahahaha...

ambo akan berada di Klang mungkin selama 2 minggu. so, sesiapa yang cari ambo kat UKM, maaf, amob kat Klang menikmati nikmat hidup dengan familyku..

ok la. ambo dah tak sabar nak tunggu yong sampai. ambo paling-paling rapat dengan yong. tapi semua kakak-kakak sedaraku memang the best. ai lap u lah..

k la. take care and have fun..

XOXO..

4 Kisah Mengisah:

HDS voice said...

wahhh..
hepy nyer b'gumbire..
kmi yg live from ukm nih jeles nih...
exam2..waaa

yanalililala said...

kak zati!! merayap ke. hehe. =)

haja said...

ejat...
dear.. p honeymoon ke klang ke?
dear.. nt 1 day u kne bwk i p warong tu ye..
eh u... i lap u! tc dear

zati said...

@HDS
jgn jeles ye..dok diam2 k kat ukm tu.hehe..

@yana
haha..merayap la yana..hehe..

@haja
nanti u dtg sini i bwk u g warong k. very thee best k warong ni..