Roomie Yang Sangat Kool

Sunday, July 11, 2010

Assalamualaikum..

Hah...penat gilak!!barang banyak lagi tak bawak naik atas. lantak la. korang duduk la dendiam kat bawah sana. I tak larat nak angkut naik atas. patah pinggang..

Roomy baru sangat kool. yehaww!!apsal? sebab cara dia sangat la sempoi. Orang Kedah, gila movie macam I jugak. boleh la tukar-tukar movie ngan dia. ahaha...ni g sekolah ni nak belajar ke nak tengok movie ni. Apa-apa pun takmo attach sangat sebab nanti jadi gaduh ke apa kan ke susah..rebut boipren ke apa ke..miahahahaha...

Neway, back to barang-barang, sapa nak tolong angkat naik tingkat 4 angkat tangan sekarang...pandai ek..sorang pun taknak angkat. huhu..tadi Along dah tolong bawak sikit tapi pancit macam apa je. tak boleh bawak teman la dia tu. rasa macam dulu tak banyak pulak barang tapi napa arini rasa macam berlori-lori barang ni?

Aritu ada jugak bercadang nak tutup blog, tapi berfikir gila banyak kali so I pun malas la nak tutup. bukan sayang, tapi cinta..kehkehkeh...blog ni kalau tak silap nak dekat setengah tahun dah dia hidup..jarang blog I hidup selama dia ni..kihkihkih..

k la..malas nak celoteh panjang-panjang sebab nanti bosan lak jadinya. so take care and have fun..

XOXO..

Nota di kaki: Blog ni memang rojak so jangan la marah ek kalau rasa macam buang masa je baca blog I ni..

2 Kisah Mengisah:

yanalililala said...

kak zati! hehe. dh x duk single eh.. wah..jauhnye... tgkt 4 jgk lak tu.. kte duduk blik yg sme je.. hehe. roomate je tukar

Zati Suka Pelangi said...

ye ke..huhu..jauh la kita ek..haha..tadi try gak nak dapatkan single tapi dorang kata takde kosong..saje je kan..