Subuh Makin Hampir

Sunday, May 2, 2010

Assalamualaikum and Selamat pagi..

Jam ticking and hampir 3.30 pagi. masih tak dapat nak lelapkan mata. macam-macam yang mengganggu fikiran malam ni. 

Owh ye..Tadi gatal-gatal tangan mencari kawan-kawan lama. Jumpa seorang kawan lama yang dah lama tak bertegur sapa. harap dia sudi terima add ambo di facebook. ntah dia kenal lagi ke tidak..ye la..muka masa zaman kecik-kecik dulu lain dengan yang dah besar gajah. but I still can remember her face. 

harap-harap terjalin semula persahabatan yang terputus dulu..

ok..bosan..nak tengok movie.

take care and have fun..

XOXO..

2 Kisah Mengisah:

fiD said...

aik, kawan lame mestilah bertegur kan,,,

Cik Pelangi said...

@fid
ye..kawan lama mesti bertegur.tapi macam mana nak tegur kalau dia duduk sangat jauh and last time jumpa dia masa tu 1990..cari dia dah lama since 2007 lagi tapi tak jumpa-jumpa tapi last2 jumpa juugak..

bukan taknak bertegur, tiada peluang untuk bertegur..