Officially Hate My Laptop Right Now..

Friday, February 18, 2011

Hello Friends...

I was busy doing my work this morning and suddenly...PIUP!!! my lappy went blank. Alamak...What happen? So I tried to start it back again and Alhamdulillah it started but wait!! why my lappy does not show any thing accept Yahoo Messenger..Of all things I needed, YM is the only thing I can see. Where is my start up menu? where is my desktop icon?? Where?? Where??
Seriously lappy?? On this bloody hour you wanna play dead??Arghh....

Tension tahap gila vavi ohkey. Since credit phone dah tamat tempoh and YM is the only one functioning, I buzz on Shikin. Dia suruh g hantar kedai. So I went to pusanika dengan hati remuk redam rasa macam nak buang je lappy ni dari tingkat 4. Tenkiu la to tukang tengok for this lappy sebab FOC...hahaha...nasib baik FOC, kalau bantai mahal, memang aku lanyak lappy ni kasi mati betul-betul. 

Anyway, all my journals hilang tak dapat nak selamatkan lagi, all my documents, all my movies (korean dramas yang tak sempat nak tengok pun), my photos yang tak sempat nak cuci (as if la ada niat nak cuci gambar kan) semua hilang pasal memang tak dapat selamatkan lagi...haih...menambahkan kerja pada aku je.Nasib la separuh dari journals yang saved tu dah di print. Malam ni, journal hunting..

Words for my Lappy: I am totally gonna replace you with someone much much more better. Berapa banyak kali ha you mau buat onar dengan I? Hari tu skrin you tiba-tiba pudar, now you hilangkan all my works pulak..Huh..I now declare war..

2 Kisah Mengisah:

HuSkY PiNkY said...

vergi vuang valam vongkang je..hahaha

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)